Пловдивската галерия "Възраждане" показва рисунки на доц. Крикор Касапян и

...
Пловдивската галерия "Възраждане" показва рисунки на доц. Крикор Касапян и
Коментари Харесай

Крикор и Мъгърдич Касапян надминават зрителските очаквания

Пловдивската изложба "Възраждане " демонстрира рисунки на доцент Крикор Касапян и проф. Мъгърдич Касапян до 19 ноември.
Новата галерия на близнаците Крикор и Мъгърдич Касапян е толкоз изненадваща, толкоз характерна като хрумвания, осъществяване и надлежно резонанс от гледащия, че човек ненадейно, малко или доста, се стряска. Мощната фикция на създателите, неограничените им благоприятни условия за реализация на плановете им надминават неведнъж зрителските упования, показва Краси Алексиева.
Композиционните осъществявания са толкоз впечатляващи, толкоз метафизичен и идейно подплатени, че фенът схваща, че в тези рисунки е попаднал на нещо извънредно, самоуверено и разтърсващо, добавя галеристката.
Крикор е роден през 1963 година в Пловдив. Завършил е ССХУИИ "Цанко Лавренов " и НХА, компетентност графика. Осъществил е шест независими изложения и е взел участие в редица общи в Япония, Испания, Германия, Белгия, Холандия, Съединени американски щати, Англия и Полша. Преподавател е по изобразяване в АМТИИ в Пловдив.
Мъгърдич е роден през 1963 година в Пловдив. Завършил е ССХУИИ "Цанко Лавренов " и НХА, компетентност графика. Осъществил е 6 независими изложения и е взел участие в голям брой общи експозиции в Япония, Испания, Германия, Белгия, Холандия, Съединени американски щати, Англия и Полша.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР