Пловдивската фирма Валдор 60“ ООД е избрана ремонтира учебната база

...
Пловдивската фирма Валдор 60“ ООД е избрана ремонтира учебната база
Коментари Харесай

Пловдивска фирма ще ремонтира базата на Главна прокуратура в Цигов чарк

Пловдивската компания „ Валдор 60 “ ООД е определена ремонтира образователната база „ Цигов чарк “ - Батак, стопанисван от Главна прокуратура. Договорът с нея е на стойност 2 277 600 лв. с Данък добавена стойност.
Седем са били участниците в процедурата за избор на реализатор – ДЗЗД „ Проектстрой “ (с участници „ Панов “ ЕООД и „ Е-Плант “ ООД; ДЗЗД „ ГДС-Руен “ (с членове „ Руен Холдинг “ АД и „ Георгиев Дизайн Студио “ ЕООД); „ Електролукс Табаков и Синове “ ООД; „ Клас Бойчев “ ЕООД; „ Валдор – 60 “ ООД; „ Делчев Инженеринг “ ЕООД и „ НСК София “ ЕООД.
В хода на състезанието всички останали кандидати са били отстранени поради несъответствия с условията на възложителя , като осъществявания на непредвидени действия. Един от тях да вземем за пример в офертата си е написал, че ще прави „ нагнетателна и смукателна апаратура на стрелбище за малокалибрено оръжие “, а стрелбище в „ Цигов чарк “ няма .  
Договорът ще се извърши с бюджетни средства, част от тазгодишния бюджет на прокуратурата, който е на обща стойност 260 млн. лева
В базата " Цигов чарк “ има голям брой къщички, част от които с аспект към язовира. Тя разполага със 120 места за настаняване и е измежду обичаните места на чиновниците в държавното обвиняване за отдих и осъществяване на семинари.

Поземленият парцел е на югозападния бряг на язовир Батак, с обща повърхност към 30 000 кв.м. Той е възложен в ръководство на Висш правосъден съвет за потребностите на Прокуратурата на Република България.

 
Учебната база се състои от двуетажна административна постройка със застроена повърхност 240 кв.м., двуетажна постройка за публично хранене с повърхност 378 кв.м., едноетажна постройка за публично хранене с повърхност 30 кв.м и едноетажна селскостопанска от 149 кв.м.
В терена са ситуирани 19 бунгала, фитнес център с повърхност 406 кв.м.  битова постройка от 180 кв.м, караулно, здания със стопанско предопределение. Обособени са два басейна – главен и дребен, хидрофор, слънчева апаратура, спортни уреди. 
Срокът за осъществяване на контракта за планиране, СМР и авторски контрол е 290 календарни дни.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР