Пловдивската дирекция на полицията излезе преди минути с официално изявление

...
Пловдивската дирекция на полицията излезе преди минути с официално изявление
Коментари Харесай

МВР официално за мелето на Лаута: Задържани има и от...

Пловдивската дирекция на полицията излезе преди минути с публично изказване за дейностите й по време на мелето на мача локо – ЦСКА.

Ето известието без редакторски ремонти:

Предвид обстоятелството, че футболната среща е от категория “рискови”, полицейските сили бяха позиционирани директно до стадиона. Това способства за бързата им реакция при преодоляване на обстановката

За защитата на футболната среща сред тимовете на ПФК „ Локомотив Пд” и ПФК ЦСКА - София, управлението на клуба хазаин е заело частна охранителна компания. В ОДМВР – Пловдив е постъпило публично писмо, че полицията няма да бъде ангажирана с защитата на мача, а ще охранява публичния ред в региона към стадиона и подстъпите към него.

След пораждане на случая през първото полувреме на футболната среща сред агитки на двата тима, е подаден сигнал от пратеник на БФС и представител на частната охранителна компания до ръководителите на полицейските сили, ситуирани в зоната на стадиона.

В резултат на подхванатите незабавни дейности полицейските чиновници са овладели обстановката, сбиването е прекъснато и са предотвратени по-тежки последствия. Задържани са 11 участници в спора, последователи и на двата футболни тима. Спрямо тях ще бъде приложена цялата суровост на закона.

Предвид обстоятелството, че футболната среща е от категория “рискови”, полицейските сили бяха позиционирани директно до стадиона. Това способства за бързата им реакция при преодоляване на обстановката.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР