Пловдивската дирекция на МВР предприема всички необходими мерки за охрана

...
Пловдивската дирекция на МВР предприема всички необходими мерки за охрана
Коментари Харесай

Полицията взима мерки за осигуряването на реда по време на мача Ботев - ЦСКА-София

Пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи подхваща всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурността на придвижването в регионалния град по отношение на идния футболен мач на 29 април /неделя/ от 20.15 ч., на стадиона на състезателен комплекс " Ботев 1912 " в квартал " Коматево сред тимовете на Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София. Това оповестиха от нейния пресцентър.

 Славия в профил Ботев Пд за Купата на България @@@

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за недопускане на произшествия на територията на града. Ще бъде основана организация за безпроблемно напредване на феновете за и от стадиона. От сборните пунктове по маршрутите им на прекосяване почитателите на двата тима ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. В тази връзка е допустимо да бъде въведена краткотрайна метаморфоза на придвижването по ул. " Коматевско шосе " и по ул. " Захаридово ", в правата до кръстовището с ул. " Драговец ".

На построените контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване чиновниците на реда ще правят щателни инспекции на посетителите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или опиати, такива, на които са наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия, както и малолетни без пълновръстен компаньон. Притежатели на неразрешени предмети и движимости според ЗООРПСМ ще бъдат отвеждани и арестувани в най-близкото районно полицейско ръководство.

ОДМВР - Пловдив припомня на почитателите да съблюдават прецизно разпорежданията на чиновниците на реда; нарушителите ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия /ЗООРПСМ/. с цел да се избегне скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 17.30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР