Пловдивчанки демонстрират неприемливо и безотговорно поведение на пътя на стори

...
Пловдивчанки демонстрират неприемливо и безотговорно поведение на пътя на стори
Коментари Харесай

Абсурд 3 в 1! Пловдивчанки вдишват балони, шофират и се снимат

Пловдивчанки показват недопустимо и безконтролно държание на пътя на стори в Инстаграм. За неуместното видео алармираха читатели на TrafficNews , които са попаднали на клипчето в мрежата.
Прочетете още
На него се вижда по какъв начин две девойки вдишват балони с божествен газ, до момента в който едната от тях кара. По информация на нашия четец шофьорката се споделя Десислава и има шофьорска брошура единствено от няколко месеца, а нейната спътничка е Евелин, която към момента е малолетна.

„ Меко казано грозно и безконтролно отношение на пътя. Ами в случай че и се завие свят, каквото е и действието от райския газ и се удари челно в дърво или кола, тогава кой е отговорен? Институциите, че нямат съответен надзор над балоните или родителите и възпитанието на следващите животозастрашаващи и несъответстващи водачи ”, разяснява читателят ни.

Ефектът от райския газ трае няколко минути, само че прекомерната му приложимост може да докара до трайни увреждания на здравето. Като част от резултатите, които приемът на божествен газ провокира са мощен световъртеж, заплаха от халюцинации, еуфория, отделяне от заобикалящата действителност и гърмеж от страсти.

Шофирането под въздействието на сходни замайващи субстанции е извънредно рисково, тъй като е доста евентуално лидерът да загуби надзор над возилото и да провокира пътен случай.

Наблюдаващата се наклонност, в която водачи, злоупотребяват с алкохол и опиати и се качват зад волана не стихва. Въпреки образци като Георги Семерджиев, Димитър Любенов и други, които с нетрезвата си мисъл погубват хора по пътищата, поуката за техните почитатели може да пристигна и тогава, когато е прекомерно късно.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР