Пловдивчанката Вера Роуд, която от години живее във Вашингтон, не

...
Пловдивчанката Вера Роуд, която от години живее във Вашингтон, не
Коментари Харесай

Пловдивчанка получи коледен подарък от мъртвия си съпруг

Пловдивчанката Вера Роуд, която от години живее във Вашингтон, не е на себе си откакто през вчерашния ден получила подарък за Коледа от …. мъртвия си брачен партньор. Жената е напряко разрушена от случката, само че я приема като подарък от небето, написа " Блиц ". Не стопира да плаче от благополучие и в това време да е унищожена от тъга по изгубения обичан, който ѝ изпратил украшение за Коледа по пощальон. Ето и историята на пловдивчанката, която тя показа пред другари:

" Подарък от Небето … това се случи през днешния ден … Тази година Коледа беше ужасна, дори повече от ужасна. Приятелите ми се обаждат, само че аз не мога да приказвам, просто рева. И тогава през днешния ден … човек от FedEx ми подаде пакет (от компанията се пробваха да го доставят преди няколко дни, само че той изискваше подпис). Пакетът е дребен и лек, друг от тежките грижи и огромната тъга, която ме сполетя. Различен и от големите дарове, които приятелите ми изпращат, с цел да ме откъснат от тъгата (бел ред. по любимия). Благодаря ви приятели… Подписах за пратката, погледнах, започнах да я разтварям, внезапно разбрах какво съдържа, изкрещях, съвсем припаднах и започнах да рева неконтролируемо. Младата куриерка на FedEx се завтече назад до камиона си, донесе ми носни кърпички да изтрия сълзите си, след което седнахме на предните стъпала на дома ми и тя се разплака с мен … Обезателно ще изпратя до компанията доста добра рекомендация за нея, тъй като, с цел да седне с мен и да ме утеши, тя наруши строгия си график.

И по този начин, какво има в пакета? Подарък от Линкълн. О, в случай че душата му не беше към този момент на небето, бих си помислила, че колетът го е изпратил някой различен човек. Но знам, че някак си моят Линкълн го е купил за мен още преди време … Всичко стартира от рождения ми ден 1 октомври, когато с Линкълн отидохме да си взема iPhone 11, моят доста удобен подарък. Бях доста щастлива от подаръка си. Тогава някак си се скитахме напразно към мола, в действителност не сме хора, дето се мотаят из мола, тъй че това не беше типично за нас. Разгледахме разнообразни неща и по-късно това характерно украшение – огърлицата, даже я пробвах, очите ми заблестяха. Но Линкълн се усмихна необятно и сподели:„ Е, към този момент имаш подарък за рождения ден “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР