Пловдивчанката Сузанита направи шокиращи признания в социалните мрежи. От последното

...
Пловдивчанката Сузанита направи шокиращи признания в социалните мрежи. От последното
Коментари Харесай

Трафик Нюз: Сузанита постъпи в клиника за наркозависими

Пловдивчанката Сузанита направи шокиращи самопризнания в обществените мрежи. От последното й стори в Инстаграм излиза наяве, че дъщерята на Орхан Мурад е постъпила в клиника за наркозависими и положението й не е положително, написа " Трафик Нюз ".

Към обявата си певицата добави и фотография от лечебното заведение, на която е щракнала ръката си, а на нея е сложена система. 

Вчера Сузанита Мурад предизвести почитателите си, че известно време ще отсъства от всички обществени мрежи, само че не посочи причина. Малко по-късно, обаче тя разкри какво се случва. 



Публикуваме написаното от певицата, без редакторска интервенция: 

" Здравейте, другари! Животът ми се прекатурна за извънредно малко време на тази нежна възраст... Когато влезнаха с бонетата вкъщи и взеха живота ми. Преминах през пъклен сложен интервал в границите на 5 месеца. Взимах опиати, барбитурати и какви ли не материали, в които желаех да излея утехата си и да стимулира допамин и ендорфин в организма ми. " Чувствах се щастлива "... Хаха щастлива... Представяте ли си благополучие, с помощта на няква шибана доза? Илюзия, дами и господа. Бях усмихната, щастлива и си мислех, че ще реша проблемите си като се надрусам. Но уви! Стигнах до крайности... Да посегна на хора, които са ме изгледали... На хора, на които дължа живота си... Да изпочупя всичко в близост. Отключиха ми се паник офанзиви, сънни парализи, не знаех в кои по-точно измерения се намирам и да не помни любовта и личността си...Загубих паметта си напълно, лежах безпомощна и безсилна на леглото и не желаех нищо от живота, а и не знаех какво ще върша с него и СЕГА СЪМ В КЛИНИКА ЗА ЗАВИСИМИ. Системи, хапчета, психолози и психиатри ме поддържат жива, нямах усеща, на моменти дори и не дишах. Искам да се изцелявам изцяло, тъй като до нищо хубаво не ме доведоха. Бях полужива, едвам дишах и не допусках никого до себе си. Изпадах с несъответстващи обстановки, паник офанзиви, нервни рецесии, в случай че нямах дозата си. Не слушах никой, мислех, че те ми приказват простотии, а чак в този момент, когато следващата система се влива в натровения ми организъм съзнавам, че за положително са ми говорили, а фамилията ми в никакъв случай не са ми мислили неприятното. Обич за всички и не употребявайте нищо, тъй като ще съжалявате. Повярвайте ми! "  

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР