Пловдивчанката Росица Иванова е в шок след екшън в автобус

...
Пловдивчанката Росица Иванова е в шок след екшън в автобус
Коментари Харесай

Говориш по телефона, свалят те от рейса

Пловдивчанката Росица Иванова е в потрес след екшън в рейс 29 на градския превоз. Това заяви самата пострадала, афектирана от постъпката на кондукторка и водач, които по думите се държали извънредно жестоко с нея. Повод за това станал къс телефонен диалог, който Иванова провела със своя брачен партньор.

" С огромно неразбиране желая да попитам господата притежатели на градския превоз в Пловдив, както и техните чиновници, а точно водачи и кондуктори, по коя разпоредба или може би закон е неразрешено да се приказва по телефона в рейса? ", писа възмутената жена до редакцията на " Марица ".

В събота Росица се качила от спирката до бл. 10 в регион " Тракия " в рейс по линия 29. Настанила се и по-късно звъннала на брачна половинка си, да го уведоми, че към този момент пътува към къщи. Разговорът траял към минута и половина.

Веднага щом затворила телефона, кондукторката на возилото почнала да се кара, че по този начин пречела на водача да ръководи автобуса. Жената пък отвърнала, че желае да покажат наредбата, в която написа, че е неразрешено да се приказва по телефона в публичния градски превоз.

" Това значи ли, че в случай че съм с прочут в автобуса, би трябвало да мълчим? Това аероплан ли е, че да не може да си употребяваме телефоните? ", попитала възмутената пътничка.

Тогава в кавгата се присъединил и водачът на рейса. Малко след спирката пред Метро лидерът спрял и декларирал на всички пасажери да слязат, тъй като повече нямало да кара. След малко обаче размислил и отново подкарал автобуса, като траял да мърмори.

" Аз недоумявах с какво съм отговорна и му споделих, че специалността е въпрос на избор и като не му харесва, да я смени. И той още веднъж заби спирачки, хората се развикаха от стрес. Пак стартира да ни гони, а кондукторката отиде най-отзад и стартира да ми приказва, че аз не съм добре. Питам аз: те добре ли са и кой ги взема на работа? ", недоволства афектираната пътничка.

Тя се закани още през днешния ден да отиде в общината при зам.-кмета по превоза и да му зададе същите въпроси. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР