Пловдивчанката Росица Иванова е в шок след екшън в автобус

...
Пловдивчанката Росица Иванова е в шок след екшън в автобус
Коментари Харесай

Пловдивчанка в шок, забраниха й да говори в рейса

Пловдивчанката Росица Иванова е в потрес след екшън в рейс 29 на градския превоз. Това ни написа самата тя, афектирана от постъпката на кондукторка и водач, които, по думите й, се държали извънредно жестоко с нея. Повод за това станал къс телефонен диалог, който Иванова провела със своя брачен партньор.

Ето цялото писмо на пловдивчанката, което тя изпрати до редакцията на marica.bg:

" Здравейте, споделям се Росица Иванова. С огромно неразбиране желая да попитам господата притежатели на градския превоз в Пловдив, както и техните чиновници, а точно водачи и кондуктори, по коя разпоредба или може би закон е неразрешено да се приказва по телефона в рейса???

Преди тъкмо 52 минути се качих в рейс по линия 29 регистрационен номер РВ 44 65 от ж. к Тракия бл 10. След като се качих, звъннах на брачна половинка си да го уведомя, че автобусът е дошъл. Разговорът ни продължи тъкмо 1 и 35 секунди.

И като стартира кондукторката да се кара с мен, че съм пречила на водача да кара автобуса....

Аз надлежно й отвърнах и желаех да ми покаже наредбата, в която написа, че е неразрешено да приказваме в публичния градски превоз по телефона.

Това значи ли, че в случай че съм с прочут в автобуса, би трябвало да мълчим? Това аероплан ли е, запитвам аз, че би трябвало да не си употребяваме телефоните???

И господин водачът на Метро, малко след спирката, реши да се намеси по удивителен метод.

Спря автобуса и сподели да слизаме всички, нямало да кара.

След малко потегли и продължи да мърмори. Аз надлежно недоумявах какво се случва и му споделих, че специалността е въпрос на избор и като не му харесва, да я смени.

И той още веднъж като заби спирачки, хората се развикаха от стрес. Пак стартира да ни гони, а кондукторката отиде най-отзад и стартира да ми споделя, че аз не съм добре. Питам аз: те добре ли са и кой ги взема на работа???

А аз в понеделник ще потърся и ще открия кмета по превоза и ще желая отговор на същите въпроси ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР