Пловдивчанката Бойка Янушева, известна още като Черната вдовица (тъй като

...
Пловдивчанката Бойка Янушева, известна още като Черната вдовица (тъй като
Коментари Харесай

Черната вдовица си призна всичко!

Пловдивчанката Бойка Янушева, известна още като Черната вдовица (тъй като е погребала двама съпрузи), чака през днешния ден 5-ата си присъда, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . 68-годишната жена призна всички обстоятелства и обстоятелства по повдигнатото й обвиняване в тежко съзнателно закононарушение.

Янушева и 43-годишният ливанец Слейман Хамед са упрекнати, че като помагачи на незнайни причинители са осъществили посредством компютърна машинация 107 пъти финансови интервенции с общо 1 617 844,19 евро (левова равноценност 3 164 228,20 лева).

Това е станало на 14 април 2021 година, а парите са били подредени към банкова сметка в Китай. 17 финансови интервенции са били сполучливи, а останалите 90 са били блокирани.

" Съжалявам, че бях забъркана! Моля съда за благосклонност и за правдивост ", съобщи през днешния ден в правосъдната зала Бойка Янушева. До този миг тя има общо 4 присъди, като последната е от 14 май 2021 година.

Като смекчаващи виновността условия може да се одобри фактът, че обвинената е съдействала на проверяващите органи и признанието й за виновност. Други сходни условия са нейната възраст и недоброто й здравословно положение, както и това, че Бойка се грижила за свекърва си, която сега е тежко болна.

Присъдите на Бойка Янушева и Слейман Хамед ще бъдат оповестени по-късно през днешния ден от Окръжен съд - Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР