Пловдивчанка, прерязала гърлото на любовника си със стъклена чаша, отива

...
Пловдивчанка, прерязала гърлото на любовника си със стъклена чаша, отива
Коментари Харесай

Жена, убила любовника си със счупена чаша и синът й застават пред съда

Пловдивчанка, прерязала гърлото на любовника си със стъклена чаша, отива на съд, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата в Пловдив.

Срещу 39-годишната Екатерина Андреева и сина й Стефан Спасов (21 г.) е импортиран обвинителен акт в Окръжния съд за това, че на 27 декември 2018 година в Пловдив, в съучастничество, съзнателно са умъртвили 63-годишния Поли Стефанов. Убийството беше осъществено с особена свирепост, напомнят от прокуратурата.

Майката и синът не живеели дружно, защото малко откакто младият мъж се родил, Екатерина отпътувала да работи в чужбина. През това време за Стефан се грижел татко му в пловдивско село.

През 2014 година майката се върнала под тепетата и почнала любовна връзка с Поли Стефанов. Двамата живеели в разнообразни жилища, като се карали и събирали и постоянно сред тях имало кавги. Междувременно синът на Екатерина пристигнал да живее при нея. Двамата постоянно гостували в квартирата на любовника й, която била в центъра на Пловдив. 

Навръх Стефановден - 27 декември 2018 година тримата почнали да честват от сутринта имения ден на младежа. Отначало те пиели бира, след това минали на домашна ракия.-->

След като изпили по близо един литър ракия, любовниците се скарали. Мъжът упреквал приятелката си за това, че синът й е в жилището му. Към 22.30 ч. абсурдът ескалирал, стигнало се до срутване на чаши и чинии по пода.

Екатерина сграбчила счупена стъклена чаша от вино и я забила в шията на любовника си, който седял на фотьойла. В това време синът й държал с ръце по-възрастния мъж, с цел да не се съпротивлява.

Докато Стефан държал Поли Стефанов, майка му сграбчила кухненския нож, и почнала да нанася удари по по шията на безпомощния мъж. В резултат на ударите любовникът й умрял от остра кръвозагуба, излиза наяве от съдебномедицинската експертиза.

След подаден сигнал на тел. 112, майката и синът били отведени в полицията и арестувани. Пробите за алкохол, които им били направени там, отчели 2,4 промила за Стефан и 1,8 на хиляда - за Екатерина. 

В момента Стефан Спасов е в пловдивския затвор, а майка му - в сливенския. Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което са упрекнати, е от 15 до 20 години  отнемане от независимост, пожизнен затвор или доживотна присъда без право на подмяна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР