Пловдивчанка посетила магазин за плод и зеленчук в централната част

...
Пловдивчанка посетила магазин за плод и зеленчук в централната част
Коментари Харесай

Охранител В Магазин Опипа Нагло Пловдивчанка, Случи Му Се Страшна Случка!

Пловдивчанка посетила магазин за плод и зарзават в централната част на Пловдив. Дамата решила да си подбере ябълки и почнала да рови в кашона, както разместила другите касетки в магазина. До дамата се доближил чиновник, който отговарял за подредбата на стока и за защитата на обекта. Той обяснил на клиентката, че сходни деяние са неразрешени. Клиент и чиновник влезнали в спречкване, като последния ощипал дамата за рамото. Възмутена дамата поискала да приказва с шефа, съобшава " Трафик Нюз "..

Пред магазина клиентката била още веднъж известена от супервайзъра, че процедура на магазина е клиентъг да избира единствено от най – горе изложената стока, без да се местят кашони с друга такава.

В същото време охранителят бил пред комерсиалния обект, седнал на стол.

Жената платила покупките си и си тръгнала. Разстроена от постъпката на чиновниците, пловдивчанката разказала всичко на мъжа си. Ядосан брачният партньор се върнал в магазина и изискал сметка от охранителя, за какво е пипал жена му, само че отговор не последвал. Това разярило още повече брачна половинка. Той забил шут в крайници на седналия охранител. Служителят паднал, а когато се опитал да се изправи, нападателят го сграбчил за якето и го метнал на желязна маса. След това почнал да го удря в лицето и тялото.

Клиентите и шефката на магазина се намесили в абсурда и разтървали двамата мъже. Била извикана и полиция.

Натупаният охранител потърсил и лекарска помощ. Медиците са установили, че два от пръстите на ръката му били счупени. Служителят бил гипсиран и 60 дни не можел да върви на работа.

Година по-късно нападателят получи наказването си. През миналата седмица мъжът се изправил пред Районен съд – Пловдив. По време на съвещанието са били разпитани голям брой очевидци, измежду които жертвата, управата на магазина и брачната половинка на нападателя. Изготвена е била съдебномедицинска експертиза, в която е разказано, че на пребития мъж е нанесена междинна телесна щета изразяваща се в строшаване на пръстите, което е довело до болежка и страдалчество и краткотрайна неработоспособност.

Пред магистратите обвиненият не се признава за отговорен. Той отрекъл да е удрял охранителя. Подобна версия е изложила и брачната половинка му, само че изказванията им не са били зачетени. Всички останали очевидци и видео запис от камерите потвърждават противоположното, а точно, че нападателният мъж е нападнал служителя на магазина.

В последна сметка съдът го наказа с условна присъда – 3 месеца с 3 години изпитателен период.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР