Пловдивчанка олекна с общо 21 700 лв., след като мнима

...
Пловдивчанка олекна с общо 21 700 лв., след като мнима
Коментари Харесай

Страстна комарджийка стана „врачка“ и измъкна над 20 бона от наивна жертва

Пловдивчанка олекна с общо 21 700 лева, откакто мнима гадателка я убеди, че ѝ е направена черна магия. Измамницата не живеела в града.

Майка е на 8 деца на възраст сред 2 и 15 години. Само брачният партньор ѝ работел, финансовите средства в фамилията не достигали. Но това не бил главният проблем. Жената била буйна комарджийка, а нямала пари за хазартни игри. Тогава решила да си набави средства от наивници, написа Марица.

Започнала да предлага услугата „ Разваляне на магия и гадание “ против възнаграждение.

На 8 март 2019-а пристигнала в Пловдив, където да практикува лъжливата скица. Така срещнала инцидентно пловдивчанка, която захапала стръвта. Казала, че над фамилията ѝ тегне черна магия, че може да я скапе, само че след възнаграждение.

Набелязаната жертва в началото не повярвала, само че мнимата гадателка съумяла да я убеди с думи за това какви бедствия, произшествия и здравословни проблеми следват за околните ѝ хора. Пловдивчанката се тормозила и доверила на комарджийката. Така на разнообразни дати, съгласно предварителна спогодба, предавала на измамницата разнообразни суми пари за ритуалите по повреждане на магията. За наивността си платила общо 21 700 лева

След като се усетила, че е оплетена в неистини, жертвата потърсила органите на реда. Врачката-менте била арестувана, а в четвъртък ще се изправи пред Темида.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР