Пловдивчанка на възраст около 65-70 години е била ограбена на

...
Пловдивчанка на възраст около 65-70 години е била ограбена на
Коментари Харесай

Заловиха крадци в Пловдив, издирват ограбената жена

Пловдивчанка на възраст към 65-70 години е била ограбена на територията на парк Бунарджика, само че не е подала сигнал в полицията. Извършителите, обаче, са арестувани.

Престъплението е осъществено на 25 август наоколо до чешма, на към 20 метра от Търговската гимназия, където дамата се разхождала със своя 30-35 годишна другарка.

Момчета се доближили към двете дами, едното издърпало синджира и дружно побягнали към бул. „ Руски “. В началото на септември във Второ районно управление (на МВР) за осъществен обир са арестувани две момчета на възраст 20 и 22 години от Пловдив, събщава Марица.

При извършени беседи момчетата признали, че преди към месец са откраднали златен синджир от стара жена, която се разхождала в парк Бунарджика. От накита, който оставили в заложна къща получили 425 лева В хода на последвалите дейности са конфискувани записите на охранителни камери на „ Общинска защита “, инсталирани в парка.

До през днешния ден пострадалата не е подала в полицията сигнал за осъществения обир. Полицията търси подпомагане по отношение на определяне на самоличността на дамите.

Всеки, който разполага с данни за двете дами от фотографията, може да сигнализирате на тел.112, 032/ 932002 или в най – близкото районно ръководство, като анонимността е обезпечена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР