Пловдивчанка и двете й деца са убити в Канада. Трагичният

...
Пловдивчанка и двете й деца са убити в Канада. Трагичният
Коментари Харесай

Убиха пловдивчанка и двете й деца в Канада СНИМКИ

Пловдивчанка и двете й деца са убити в Канада. Трагичният случай е станал в дома им в Eйджакс, Онтарио, на към час от Торонто. Полицията в града разкрила телата на 39-годишната Красимира Пейчиновски, 15-годишния Рой Пейчиновски и 13-годишната Венайлия Пейчивоски в дома им в сряда сутринта след сигнал на съседка. Жената отишла за ревизира Красимира откакто тя не се появила на работа, само че била отпратена от мъж, който по-късно напуснал дома в черен пикап.

Когато полицията идва, Красимира и Рой са към този момент мъртви. Венайлия е превозена до болница, където умира от раните си по-късно вечерта в сряда. " Тя беше тяло от светлина - постоянно усмихната, учтива, постоянно доста нежна и добра. Никога не я чухме да повдигне звук. Никога с никого не се е карала. Беше просто един прелестен човек ", споделя Ваня Димова, която познава Красимира още отпреди да се реалокират в Канада. Тя към момента не може да си изясни по какъв начин се е стигнало до това тройно ликвидиране.

За трите убийствата е упрекнат 29-годишният Кори Фен, който наподобява е бил другар на Красимира, само че не е татко на децата. " Това би трябвало да е под въздействието на някакви опиати или медикаменти. Аз не мога да си го обясня...тя в никакъв случай не е била човек, който да влезе в спор с различен човек ", споделя Ваня.

Съседи описват, че Фен е ходил всеки ден на фитнес и може да е взимал стероиди и други стимулиращи вещества. " Тя се е пробвала да се раздели с този човек, връзката не е вървяла. Тя не е желала да бъде по отношение на него. Той просто не й е давал този късмет ", споделя Ваня.

Фен има предходна присъда за нахлуване над служител на реда през 2009 година и за заличаване на непозната благосъстоятелност през 2011 година И в двата случая присъдата е била 12 месеца пробация. Той е задържан в сряда вечерта в дом в южната част на Ошава, откакто полицията открива черния му пикап, зарязан на към 10-ина минути от мястото на кървавото закононарушение.

Все още не са известни резултатите от аутопсията, само че съгласно полицията по телата на тримата е имало забележими следи от контузия и удари. Приятели на двойката споделят, че Кори е бил луд по Красимира и я ревнувал доста.

Бащата на децата на пловдивчанката е македонец, само че двамата от дълго време са разграничени. Третото им дете - щерка на 16 години, е била на курсове от курмуване по време на случая и това е избавило.

Източник Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР