Пловдивчанка, хваната два пъти за една вечер да шофира пияна,

...
Пловдивчанка, хваната два пъти за една вечер да шофира пияна,
Коментари Харесай

Прецедент: Хванаха пловдивчанка да шофира пияна 2 пъти за една вечер

Пловдивчанка, хваната два пъти за една вечер да кара пияна, се разболя тъкмо преди да се изправи пред Районния съд под тепетата и провали старта на делото против нея.
Прочетете още
Срещу Петя Трифонова е повдигнатото обвиняване за това, че на 28 август предходната година  в село Куртово Конаре, е управлявала лек автомобил „ Сеат Ибиза ” с централизация на алкохол в кръвта 2,28 на хиляда, открито по надлежния ред с протокол за химическа експертиза.             

На предният ден 27 август 2022 година на Трифонова бил формиран акт за определяне на административно нарушаване по ЗДвП, като с акта й били конфискувани шофьорската брошура, контролния ваучър и двата броя регистрационни табели на лекия автомобил.

Въпреки това обаче, без значение от формирания АУАН, дамата траяла да си кара без документи и регистрационните табели на колата и макар че била използвала алкохол, още същата вечер още веднъж се качила и управлявала колата си до ранните часове на 28 август.

Автомобилът обаче бил видян когато от полицейски чиновници, че се движи без регистрационни номера и бил спрян за инспекция, а Петя Трифонова - арестувана.

Предвид неявяването и в правосъдната зала делото се отсрочи за 21 април тази година.

Снимка: Архив
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР