Пловдивчанка е била грубо изхвърлена от сградата на Напоителни системи,

...
Пловдивчанка е била грубо изхвърлена от сградата на Напоителни системи,
Коментари Харесай

Пловдивчанка бе гонена и бутана от служител на Напоителни системи ВИДЕО

Пловдивчанка е била жестоко изхвърлена от постройката на Напоителни системи, клон " Марица " в Пловдив. Мюмюне Ислямова е аграрни производител. В сектора е от 30 години, само че споделя, че не помни сходна експанзия.

Ислямова описа пред че е била спряна водата ѝ за напояване на 250 дка царевица в община Калояново. В петък тя е водила диалог с шефа на " Напоителни системи " - Марица Иван Петканчев, с който се разбрали водата да бъде пусната до понеделник. В първия работен ден на седмицата обаче, вода за напояване към момента нямало и Ислямова решила да отиде на място в институцията.

Там обаче я посрещнали със словесна и физическа експанзия.



" Казаха ми, че шефът го няма и започнаха да ме наскърбяват. След това пререканията прерастнаха в принуждение - започнаха да ме бутат и да ме гонят от постройката. Добре, че щерка ми снима, тъй като нямаше да има и доказателства. Това е принуждение за мен. Да не приказваме, че експанзията беше по-зле и от това, което се вижда на клипа. Голям гнет и оскърбление ", показва Ислямова.

На клипа се вижда по какъв начин дамата е бутана със мощ, разменят се нападки сред нея и служителя.

В последна сметка дъщерята на Ислямова звъннала в полицията и на място дошъл екип на МВР-Пловдив, който потушил ескалацията на напрежението, само че не съставили документ с имената на двамата участници в абсурда, по думите на Ислямова. Жената уточни, че към този момент е пуснала тъжба за принуждение против нея.

По думите, сред нея и Напоителни системи има съществени проблеми, откакто е наказана за пресрочване на контракти, само че все пак продължава да работи, а част от имуществото ѝ се разпродава от частен правосъден реализатор. Разказа, че е подала доста тъжби против прекъсването на водата за напояване в парцелите ѝ. Проблемите сред нея и институцията обаче са обект на правосъдни каузи и решения, а казусът в тази ситуация е физически насилственото отношение към нея, споделят още Ислямова и щерка ѝ.

" Беше ми дадено, че всичко ще е наред и ще има вода, а в последна сметка получих безумно жестоко и нападателно отношение ", уточни Ислямова.

Шефът на Напоителни системи, клон " Марица " Иван Петканчев удостовери, че е осведомен с проблема, само че отхвърли да разяснява случая по телефона.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР