Пловдивчанинът Георги П. е мъжът, намерен мъртъв в жилището си,

...
Пловдивчанинът Георги П. е мъжът, намерен мъртъв в жилището си,
Коментари Харесай

Бивш международен шофьор е мъжът, намерен мъртъв в жилището си в Пловдив

Пловдивчанинът Георги П. е мъжът, открит мъртъв в жилището си, на 29 ноември следобяд, научи  TrafficNews.bg .

34-годишният Георги самичък е протегнал ръка на живота си, като за задачата е употребявал нелегално притежаван модифициран газов револвер, написа изданието.

В момента, тялото му се намира в Съдебна медицина за аутопсия. По случая се води следствие, с цел да бъдат изяснени аргументите, довели до съдбовното решение за самоубийство. Разследващите са безапелационни, че няма данни за непозната интервенция.

Младият мъж не е оставил предсмъртно писмо.

Тялото било намерено от майка му, която живее в пловдивско село. Георги не вдигал телефона си и всеки опит на дамата да се свърже със сина си бил несполучлив. Водена от неприятно предусещане, тя решила да пристигна до Пловдив, където той имал свое жилище. Отваряйки вратата на жилището, тя разкрила тялото му в локва кръв, а до него и газовия револвер, като в началото решила, че е погубен. След това дамата позвънила на телефона 112, а на мястото на случая неотложно пристигнали екипи на Криминална полиция и кола за спешна помощ. 

За печалната новина е известен и братът на Георги, който отдавна живее и работи в Япония и към този момент пътува към България.

Георги Палаханов няколко години е работил като интернационален водач, само че спрял, тъй като се чувствал изтощен и пренатоварен от работата. 

Пловдивчанинът е имал сериозна връзка с момиче, с което се е разделил преди година, само че какво тъкмо е подтикнало младия мъж да постави завършек на живота си, към момента не е ясно. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР