Пловдивчанинът Димо Петров – Флорината, собственик на разбития плейбой бара

...
Пловдивчанинът Димо Петров – Флорината, собственик на разбития плейбой бара
Коментари Харесай

Изненада! Ето къде се озова баровецът Флорината от бардака, пълен с проститутки

Пловдивчанинът Димо Петров – Флорината, притежател на разрушения плейбой бара "Мулен руж " в Слънчев бряг, към този момент е вън от ареста.

Пловдивчани се свързали с TrafficNews, с цел да опишат, че са засекли 50-годишния мъж в града под тепетата.

Последно той е бил засечен със брачната половинка си в неделя, като дамата е управлявала безценен джип, а той е бил на пасажерската седалка.

В края на август полицията и Специализираните полицейски сили щурмуваха заведението, намиращо се против някогашната дискотека "Оксижен. Качулките нахлули, до момента в който в „ Мулен руж” е било цялостно с клиенти, консумиращи платена обич. Десетте танцьорки били хванати в пика на работата си, до момента в който интензивно се трудели върху клиентите.

По време на траялата към 3 часа и половина интервенция е осъществено и претършуване. Иззета е тетрадката, на която са разказани приходите от обществения дом – с цени на секс услугите и тяхната численост.

Танцуващите проститутки заработвали по 100 лв. на сеанс, който продължавал 15-20 минути. По преценка на девойките можело да се удължава времето за наслаждение, което обаче било обвързвано с увеличение на цената.

50-годишният бизнесмен върти нощни заведения по летни и зимни курорти, има едноименни еротик питейни заведения в Слънчев бряг и Банско, прочут е на полицията, а напълно скоро ще стане и клиент на Темида.

През 2018 година Флорината бе арестуван в Банско, при полицейска интервенция в тамошния "Мулен Руж ". Той бе освободен против гаранция, а делото против него към този момент е в съда. До 20 000 лева на вечер е достигал оборотът на стриптийзьорките от бара в Банско.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР