Пловдивчанинът Атанас Терзиев е изчезнал в събота в Родопите. 47-годишният

...
Пловдивчанинът Атанас Терзиев е изчезнал в събота в Родопите. 47-годишният
Коментари Харесай

Пловдивчанин изчезна по време на поход в Родопите! Майка му: Помогнете да го намерим!

Пловдивчанинът Атанас Терзиев е липсващ в събота в Родопите. 47-годишният мъж за последно е забелязан към 16 часа на 18 май от родителите му в къщата им в Перущица.

Атанас е състезател и алпинист и постоянно през уикендите избира да прекара време измежду природата. И този ден той тръгнал на поход самичък, като споделил на родителите си, че ще се прибере. Така и не се прибрал нито на същия ден, нито в неделя, споделя майката на Наско пред TrafficNews.

``
реклама

Атанас постоянно поемал към хижа Върховръх или Бряновщица и познавал добре района, като родителите му допускат, че и в този ден, той се е отправил към една от двете цели. Мъжът в висок към 170 см и е излязъл от къщата на родителите си облечен със сиво поларено яке, мрачно наследник панталон и кафяви туристически обувки. 

Мъжът живее в Пловдив, само че апартаментът му също е празен от събота насам. Той е имал два телефона в себе си и двата са били изключени още вечерта на 18 май. Родителите му са подали сигнал в полицията в Стамболийски и в Пловдив, като незабавно чиновници на реда и избавителни екипи са почнали да обхождат региона, в който вероятно се намира Атанас.

" Молим ви, в случай че някой го е виждал или има информация за него да се свърже със 112 или с нас. Всяка информация е значима! ", моли фамилията му. TrafficNews разполага с телефон на майката на Атанас и в случай че някой има информация за изчезналия мъж, може да се обърне и към редакцията ни.

Периметърът, в който е допустимо да бъде Наско:

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР