Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да опише

...
Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да опише
Коментари Харесай

Плачевно състояние под носа на кмета на Северен

Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да опише визията си за  " строителната стратегия " на регион " Северен ".

" Прикачената фотография е от улицата пред кметството, през която всеки ден минава кметът и стотици жители. Адресът е бул. " Цар Борис Трети Обединител " номер 18 и 20.

" Настилката е в окаяно състояние, плочките по улицата се изметнати и криви. Това съставлява заплаха за колите, а за пешеходците прави минаването невероятно. Плочките се движат. Така е по цялата улица ", разказва обстановката нашият четец.

При мощен дъжд пък всичко е под вода.

" Човек не знае какво го чака с всеки метър. Освен разрушената настилка, тук-там улицата пропаднала. Това ли заслужават хората от двата блока, които заплащат немалки налози, че живеят на основен бул., а действително достъпът им е от " улица " в плачевно положение. За абсурд - пред кметството се намират табелите " Извиняваме се за неудобството! Кмет... ", които слагат при ремонт на тротоари. Този образец е задоволителен за действието на районната администрация! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР