Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже нещо, което

...
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже нещо, което
Коментари Харесай

Пловдивчанин с покъртителен разказ за циганска агресия и безочие в центъра на града!

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да опише нещо, което го е раздрусало. Даваме му думата незабавно: " Здравейте, на 30 октомври към 15,00 часа станах очевидец на следващото циганско безсрамие в тази страна. Мястото е кръстовището на бул. " Цар Борис Трети Обединител “ и ул. " Патриарх Евтимий ", новия път за " Понеделник пазара ". Имаше някакво сдърпване сред две коли - в едната млади момче и момиче, в другата трима роми. Жена, към 30-годишен слаб мъж с брада и алено яке и по-възрастен пълен със сини облекла, който беше извадил някакво дърво и заплашваше хората с ликвидиране.

В това време се приближих и започнах да фотографирам, само че единствената фотография беше на колата на утайките на обществото (другата кола е инцидентно преминаваща,няма общо със случая), тъй като тяхната реакция беше " К`во снимаш? Ще те убия! ". Това стана пред погледа на най-малко 100 очевидци. И в последна сметка, тъй като се вършат на доста нагли, ромите избягаха с колата.

Реакцията от 112 беше нулева. Искрено апелирам посредством Вас, най-четената и справедлива пловдивска медия, която аз персонално почитам и проследявам постоянно, да се даде публичност на този случай, тъй като наглостта на тази паплач мина всевъзможни граници. Свидетели в действителност не липсваха. Благодаря авансово! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР