Пловдивчанин се прости с книжката си за две години и

...
Пловдивчанин се прости с книжката си за две години и
Коментари Харесай

Пловдивчанин на две мастики си спретна гонка с полицията, детето му било с температура

Пловдивчанин се елементарни с книжката си за две години и отнесе 2 бона санкция след изцепка на пътя. Мъжът отказал проба за алкохол, а преди този момент се опитал да избягал от полицията.

Шофьорът и фамилията му били на посетители у свои другари. Пиели алкохол и се забавлявали. В един миг обаче детето на едното семейство вдигнало температура и купонът завършил, написа.

След като прибрал околните си, пловдивчанинът решил да се върне у приятеля си. По пътя обаче се натъкнал на патрулка. Екипът на КАТ бил позициониран на бул. „ Цар Борис III Обединител “. Униформените пробвали да спрат лидерът, само че той още повече натиснал педала на газта и побягнал. Екипът на полицията тръгнал след него. След малко гонене пловдивчанинът бил спрян.

Същият бил несъответстващ. При опит да му бъде изработен тест за алкохол, мъжът отказал. Пред служителите на реда споделил, че е пил две мастики. Отказал и тест в болница.

В опитите си да се отърве от глоба, пловдивчанинът обяснил, че детето му било с температура и трябвало да го прибере вкъщи. След това седнал още веднъж зад кормилото, с цел да занесе ключове на своя другар, у който пиели преди този момент.

Въпреки обясненията си, мъжът бил задържан. Той прекарал 24 часа в ареста, а по-късно против него почнало бързо произвеждане.

Пловдивчанинът се изправи пред магистратите от Районен съд, признавайки се за отговорен. Той бе осъден с санкция от 2 хиляди лв. и отнемане от право да ръководи МПС за 2 години. Шофьорът получи и глоба от 100 лв., за това, че по време на инспекцията не е дал шофьорска брошура и ваучър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР