Пловдивчанин се оплака, че в кметството на "Западен" не обръщат

...
Пловдивчанин се оплака, че в кметството на "Западен" не обръщат
Коментари Харесай

Гражданин се оплака, че не може да се оплаква, кмет му отговори

Пловдивчанин се оплака, че в кметството на "Западен " не обръщат внимание на сигналите му, а e-mail адресът на региона е неработещ или необслужван. 
В недоволство до редакцията на  Plovdiv24.bg  мъжът, пишещ - по думите му, от свое име, само че и от името на доста други, споделя следното: 
"При подадени неколкократни сигнали в интервал на към този момент близо 2 месеца спряхме да получаваме какъвто и да било отговор на сигнали. Това изцяло опонира на Хартата на клиента на регион Западен,в която ясно е посочена частта за стандартите на административно обслужване. Още нещо - на уеб страницата на районната община, ясно е посочена е-поща - [email protected].
Е, питаме ние, откакто те самите не съблюдават личните си разпореждания и харта, то по какъв начин ние работещите жители да подаваме сигналите си, които също така не биват завеждани съответно с вх/изх номер както е по закон, с цел да може всеки да наблюдава в период ли му е отговорено и по какъв начин му е отговорено. Питаме - още веднъж ли би трябвало да се редим по гишета като едно време ", пита той и желае формален отговор от администрацията. 
Наш кореспондент се свърза персонално с кмета на "Западен ". Димитър Колев разясни за читателите ни и успокои жителите на региона, че мейлът на администрацията му работи, има работеща форма за запитвания, сигналите се записват съответно, само че в случай че въпросният жител не съумява да се оправи, то той може да се свържи и по телефон. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР