Пловдивчанин преспа в ареста и получи акт в размер на

...
Пловдивчанин преспа в ареста и получи акт в размер на
Коментари Харесай

Показваш среден пръст на полицаи в Пловдив, получаваш 400 лева акт

Пловдивчанин преспа в ареста и получи акт в размер на 400 лв.. Причината – посочил междинен пръст на служители на реда.

Грозният жест бил демонстиран от такси, в което пловдивчанинът пътувал със фамилията си. Случката е станала преди седмица на бул. „ Цар Борис III Обединител ”. Партулка е изчаквала прекосяването на такси в кръговото на Водната палата. От жълтата кола обаче се посочил мъж и размахал междинен пръст на униформените.

Полицейската кола тръгнала след таксито и го спрели малко по – надолу на булеварда. На предната седалка открили пасажера, който показвал неприличните жестове. В колата били още жена му и малолетното му дете.

След инспекция на документите, пловдивчанинът е бил спретнат в районното. Там мъжът прекарал една нощ и на идващия ден се изправил пред съда. Районните магистрати, след запознаване с случая, дефинираха акт за демонстрация на дребно безчинство по отношение на пловдивчанина. От доказателствата излиза наяве, че последният е бил под въздействието на алкохол.

Що се отнася до размера на наказването, съдиите му наложили оптималната глоба в размер на 400 лв..

Решението предстои на обжалване.

 

Трафик Нюз

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР