Пловдивчанин показа завидни умения по паркиране и запуши напълно тротоара

...
Пловдивчанин показа завидни умения по паркиране и запуши напълно тротоара
Коментари Харесай

Из хрониките на пловдивския пешеходец: Да го “прескочим“ или да излезем на платното, за да ни ругаят шофьорите

Пловдивчанин сподели забележителни умения по паркиране и запуши изцяло тротоара на натоварена улица в града. Ул. " Захари Стоянов " преди кръстовището с " Гладстон " се оказва честа спънка освен за искащи да оставят автомобила си „ някъде и за малко “, само че и за самите пешеходци, на които в сходен случай им се постанова да „ прескачат “ транспортни средства, с цел да се придвижат безвредно. В противоположен случай би трябвало да излязат на пътното платно, където водачите би трябвало да ги заобикалят като конуси.

За следващото неуместно паркиране споделя пловдивчанка, която става чест очевидец на това събитие.

„ На това място постоянно е цялостно с коли на тротоара, само че този път извадих шанс, че не преминаваше рейс на градския превоз, който да ме отнесе. Разминах се единствено с гневни бибитки и кой знае какъв брой обиди, които се веселя че не чух “, декларира тя.

По нейни догатки регионът се натоварва в допълнение поради хора, които имат незабавно посещаване в частен медицински център, която се намира в тази локация. Въпреки това обаче тя е счита, че явлението е прекомерно постоянно, с цел да се касае постоянно за случаи по неотложност.

В случая наглото осъществяване е останало безнаказно, защото от общинска полиция или защита не са засекли грозното нарушаване.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР