Пловдивчанин отправи апел към органите на реда в Пловдив чрез

...
Пловдивчанин отправи апел към органите на реда в Пловдив чрез
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Бул. България се превърна в писта за мотори

Пловдивчанин насочи зов към органите на реда в Пловдив посредством сигнал до Plovdiv24.bg . Той желае да се вземат ограничения, защото съгласно него бул. " България " се е трансформирал в писта за мотори. Пловдивчанинът внесе изясненост и към случай с моторист, станал през вчерашния ден вечерта. 

" Става въпрос за бул. " България " и ул. " Победа " и това, че денонощно се развиват неуместни скорости от мотористи - провеждат си надпревари, генерират страховит звук и тормозят целия квартал, бивайки непосредствена заплаха за хората. Десетки пъти съм алармирал на 112, само че ответна реакция в никакъв случай не е имало. При по този начин развиваните скорости - доста постоянно според мен даже над 150 км/ч беше въпрос на време да се стигне до по-сериозен случай.

Снощи - към 22 ч. моторист разви доста огромна скорост и виждайки в последния миг хората от Общината, които освежават пешеходните пътеки, се опита да спре, само че скоростта му не го разреши, при което последва близо 150 метра спирачен път, рухване и застрашаване на живота на служащите и хората наоколо.

Прилагам фотография, на която можете да видите защо става въпрос. "

Искам да моля да отнесете въпроса към съответните органи - това не е изолиран случай, а систематичен и доста сериозен проблем. Сигурен съм, че думите ми ще бъдат доказани от живущите в квартала.

Относно вчерашния случай с моториста, за който Plovdiv24.bg осведоми по-рано, от пловдивската полиция обявиха следното: 

Около 23.20 часа нощес пътни служители на реда посетили сигнал за злополука на бул. “България “ и ул. " Победа “ в Пловдив, където 31-годишен мъж паднал от мотоциклет " Кавазаки “. Пострадалият е настанен в болница за наблюдаване. В хода на инспекцията е открито, че той управлявал мотора без нужната категория и под въздействието на наркотични субстанции.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР