Пловдивчанин от квартал Кючук Париж в Пловдив сигнализира тендециозно отношение

...
Пловдивчанин от квартал Кючук Париж в Пловдив сигнализира тендециозно отношение
Коментари Харесай

Мъж, убили баща му в Пловдив: Полицаите от Първо РУ не реагират на сигналите ми

Пловдивчанин от квартал " Кючук Париж " в Пловдив алармира тендециозно отношение от страна на полиция и тъпчене на правата му.

Венци Тоневски твърди, че органите на реда не реагират на негови сигнали поради материал по негова информация в медиите за гибелта на татко му, който бе пребит парк в квартала.

Тоневски се обръща към шефа на локалното Районно ръководство:
До Началник Първо районно управление (на МВР) – основен контрольор Асен СолаковТо е ясно, че целият град е баталясал но кой дефакто би трябвало да се занимава с по този начин наречените отговарящи за РПУ сектори или както се назовават там?

Заради моя обява по отношение на господин квартален Валентин Костов на кв. Южен, която бе оповестена в Трафик Нюз ( https://trafficnews.bg ) на сигнали към този момент не се отзовава или се идва с час забавяне пред обекти на Тоневски.

Пред мой клиент служител на реда в първо РПУ, потривайки ръце, ми сподели, изтъквам " веднага ще видиш защо иде тирада. Ще си измислим нещо, само че ще те натирим да лежиш най-малко 24 часа. " И клиентът може да го удостовери това, щото гос`ин служител на реда е с задоволително огромно самочувствие да го каже пред него.

Случаят е с пияна жена, която влиза в магазина ми с цигара и алкохол, подпалва завеси, обръща маса и вилнее. Два сигнала до 112 през 20 минути и патрулка няма.

Идва патрулка едвам когато измествам пиянката на открито и същата паднала пред магазина и се била натрошила -ти да видиш..
От там следват насмешки в райнното от тлъст господин дежурен, че щял кафенце да донесе по-късно, и заключване в килия.

Без достъп до тоалетна, храна или вода 24 часа. Нека си ревизират камерите тези, които дават отговор, в случай че има такива въобще. Пълно тъпчене на права плюс насмешки от нискоинтелигентни хора, които вършат всичко друго, само че не и да хващат нарушители.

В никакъв случай не желая да компрометирам същински отдадените на тази специалност хора. Имам много познати служители на реда. Даже аз като дребен желаех да стана служител на реда. Станах програмист.

Мисълта ми е, че и дребният почит който имах към тази институция към този момент го няма. Заради господа, които нямат място там. И това си е напълно мое мнение.

По елементарно е да отида в чужбина вместо да се мъча да върша бизнеси тук, където царува тотално безвластие и мършите са на респект. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР