Пловдивчанин обвини достолепна своя съгражданка за грозна проява, извършена посред

...
Пловдивчанин обвини достолепна своя съгражданка за грозна проява, извършена посред
Коментари Харесай

Пловдивчанка посегна на чужди цветя, заснеха я СНИМКИ

Пловдивчанин упрекна достолепна своя съгражданка за грозна демонстрация, осъществена измежду бял ден в центъра на града под тепетатата.

Възмутеният мъж сигнализира, че тя протегнала ръка на цветята, които се намирали пред магазина му, намиращ се на ул. " Отец Паисий ".

 Той я вини в това, че е отмъкнала засадени в кашпата растения. Георги Д. отбелязва, че това не е единственото сходно посягане против цветенцата.

Подобни прояви възмущават хората, които поставят грижи средата към нас да е по-приветлива - даже и с едно красиво  цвете, радващо ни от саксия на улицата. Те недоумяват за какво техни съграждани не ценят труда им. Като са възмутени, че постоянно сходни действия не правят младежи, а хора на достолепна възраст.

" Веднъж попитах една жена за какво изкоренява теменужки, отговорът беше " Ем да си купя ли, кой знае какъв брой костват ", написа Анита В.

" Здрави полезности, развити от ресора на безупречното социалистическо приблизително учебно заведение. Това се назовава ленински съботник в практиката ", иронизира Христо Д.

" Важното е,че саксията не са взели. Пред нашия блок изчезнаха 6 саксии, гняв ме е не за тях, а за това че са толкоз нагли бабите които го вършат ", отбелязва Диана К.  " Съществува вярване, че единствено откраднатото цвете се прихваща ", разяснява Милена С.
 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР