Пловдивчанин изпуши на брега на река Марица най-скъпата цигара в

...
Пловдивчанин изпуши на брега на река Марица най-скъпата цигара в
Коментари Харесай

Лепнаха глоба от 5000 лева на мъж, запалил цигара пред дома си

 Пловдивчанин изпуши на брега на река Марица най-скъпата цигара в живота си.Тя му осигурила санкция от 5000 лева Мъжът слязъл да възпламени пред входа, тъй като няма тераса, само че се преместил, с цел да няма контакт с хората в близост. Секунди по-късно бил санциониран, поради възбраната да се посещават паркове и градини, разказва Нова тв.

" За да спазя един от законите, очевидно съм нарушил различен.

Излизайки от входа видях, че има медицински лица и пациенти и взех решение да спазя отдалеченост “, сподели санкционираният Любомир Яньов.

След това той отишъл до парапета на реката, намираща се на метри от реката да си допуши и допие кафето. След по-малко от минута пристигнали чиновници на реда, които му написали акт с санкция от 5000 лева

Янзов споделя: " Господина ми сподели да го вървя след до полицейската кола. Стриктно изпълних напътствията му. Излезе и неговият сътрудник, легитимира се и ме помоли да напиша пояснение, написах го.

След това двамата служители на реда седнаха в патрулката, след три минути ги попитах дали съм свободен да си вървя, само че те споделиха: " Не, сега ви пишем акт за 5000 лева ". Аз попитах за какво и ми обясниха, че е, тъй като съм нарушил закона за здравето и се намирам в парк.

Аз персонално не знаех, че това е парк ".

Любомир Яньов е безапелационен, че ще апелира санкцията и се надява тя да бъде анулирана, или най-малко понижена.

Междувременно с 5000 лева е санкционирана жена, която обяснила, че е излязла да изхвърли боклука. " Видях жена, която очевидно обезпокоена се приближи и ми сподели:

" Ами аз изхвърлях боклука ".

Явно по тази причина ѝ е формиран акт и на нея, отишла е и тя до реката и по този начин ", показа още Яньов.


Лепнаха санкция от 5000 лв. на пловдивчанин, запалил цигара пред дома си
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР