Пловдивчанин изпрати писмо до редакцията на Plovdiv24.bg, както и до

...
Пловдивчанин изпрати писмо до редакцията на Plovdiv24.bg, както и до
Коментари Харесай

Собственици на кучета вбесиха пловдивчанин: Превърнахте целия град в клоака!

Пловдивчанин изпрати писмо до редакцията на Plovdiv24.bg , както и до община Пловдив - регион " Тракия ", община Пловдив - отдел " Обществен ред и ръководство при рецесии ":

" Здравейте. Ще стартира със заглавието на последната публикация в Plovdiv24.bg по отношение на новоизграждащия се парк в ж.к. " Тракия " на бул. " Освобождение " сред " Лидл " и комплекс " Елит ". Доколкото помня, бе озаглавена " Новото украшение на " Тракия " или нещо в този дух .

Нека в този момент да погледнем какви са действителностите по отношение на парковете в Пловдив. Без да се замисля изключително, ми се коства, че Цар Симеонова градина е единственият парк, който не е трансфорат в кучешка площадка и тоалетна. Всичко останало е безобразно експлоатирано в дословния смисъл на думата. Въпреки забранителни табели. Дори директно до детски площадки.

Все още изграждащият се парк не остава непокътнат от тази наклонност. На отсрещната страна на булеварда има профилирана площадка на не повече от 200 м разстояние с обиколката през кръстовището. Въпреки това от ден на ден стават притежателите на домашни любимци, които заран се възползват от близостта на парковия терен. Не единствено, че разхождат подопечните им четириноги, само че по най-безцеремонен метод ги оставят да задоволят физиологичните си потребности.

Естествено " изсипаното от багажниците " си остава на място. Дори това да е директно до детската площадка, която към този момент се употребява по предопределение.

Изпращам прикачено видео и фотоси на мъж, който най-вероятно живее в к-с " Елит ". Ежедневно си разхожда пинчера и всеки може да види дали след изхождане на кучето, стопанина събира остатъците. Фотосът, на който е без качулка, е отпреди дни, до момента в който изчакваше любимеца си в недвусмислена поза.

На друга фотография може да видите двойка стопани на немски овчарки, които също по този начин редовно употребяват парка като терен за разходки. Надявам се след този следващ сигнал общинските служби да се задействат и да стартира праволинеен надзор, в случай че е нужно и наказания по отношение на стопаните на кучета, които не извършват общинските разпореждания.

Нееднократно медията е имала изявления, които са ставали сцена на разногласия сред стопани на кучета и хора, които разбираемо са отвратени от положението на града. Първите стартират да изясняват по какъв начин те персонално събират остатъците на любимците си; че кучешките изпражнения по градинки и тротоари са от бездомни кучета /макар такива да са по-скоро изключения като наличие въобще/; по какъв начин майките оставят дребните си деца да употребяват парковете за директно угаждане на физиологични потребности и така нататък

Истината, която кой признава, кой не, е, че целият град е трансфорат в кучешка помийна яма и това се дължи най-много на стопаните на домашни кучета. Факт, с който са наясно евентуално и слепците. Всеки който минава по вело- и пешеходни алеи няма по какъв начин да не усети характерните миризми, които в някои зони са изключително съсредоточени.

Да! Има съзнателни притежатели на четириноги, които почистват след тях. Но това са по-скоро изключения. Не знам докога ще се търпи основаното статукво. Разликата от това дали ще го направи кучето, или самият собственик намирам само в това, че вторият не е направил обществено притежание интимните си елементи. Крайният резултат е еднакъв! А това е израз на чиста проба нецензурност ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР