Пловдивчанин изненада любимата си с уникално предложение за брак по

Пловдивчанин изненада любимата си с уникално предложение за брак по ...

Красивата блондинка Валерия завинаги ще помни абсолвентския си бал заради това, което направи приятеля й.

Пловдивчанин изненада любимата си с уникално предложение за брак по време на абсолвентската й вечер. Пред погледа на колегите и преподавателите си красивата Валерия не се поколеба и каза „Да” на Георги!  Двамата са двойка от дълго време и заедно са преминали през много перипетии. Валерия Кадьова е родом от Велинград, но учи висше образование в Пловдив. Щом среща Георги, веднага разбира, че той е голямата й любов, и не след дълго двамата заживяват заедно.

За Жоро също няма съмнение, че чаровната блондинка е жената на живота му. Седмица преди абсолвентския й бал той започва да подготвя предложението заедно с организаторите на събитието.

Точно в 10 часа диджеят съобщава, че започва теглене на томбола и първата късметлийка, която е изтеглена, е именно Валерия. Водещият започва да я разпитва дали си има приятел и кой е той. А девойката, без да се замисли, заявява, че това е Георги и много го обича.

В този момент диджеят я моли да се обърне и да погледне към стълбите, където е нейният подарък… Георги, с голям букет червени рози.
 

Развълнуваният младеж пада на колене и задава дългоочаквания въпрос, а Валерия изкрещява „ДА”. С тях са и най-близките им приятели, които се включват в групова прегръдка с двамата годеници.
 
Източник, снимки и видео: TrafficNews.bg 
 

Източник: blitz.bg