Пловдивчанин е задържан в Пето районно, след като собствената му

...
Пловдивчанин е задържан в Пето районно, след като собствената му
Коментари Харесай

Брутално! Пловдивчанин изнасили 14-годишната си дъщеря, лежа в пандиза 5 години, а като излезе стана още по-страшно!

Пловдивчанин е арестуван в Пето районно, откакто личната му щерка се е оплакала, че е била изнасилена от него. Инцидентът е станал в петък вечерта в фамилното жилище в " Тракия ". Само преди няколко години 48-годишният мъж е получил петгодишна присъда за безусловно същото закононарушение. Тогава той още веднъж е насилил щерка си, която е била на 14 години. След като бащата влезнал в пандиза, момиченцето останало да живее в фамилното жилище дружно с баба си и дядо си. Майката ги напуснала, написа " Трафикнюз ".

В петък вечерта кошмарът се повторил още веднъж. 18-годишната госпожица написала известие в месинджъра на своя преподавател, в което му съобщила за случилото се и го помолила да позвъни в полицията, защото нямала минути в мобилния телефон. Преподавателят подал сигнал и след минути чиновниците на Пето районно ръководство били в жилището на момичето. Бащата също бил там. Тя разказала, че вечерта се прибрала изморена от тренировки и легнала да спи. Тогава татко й влезнал в стаята и лежащ до нея. Свалил й облеклата и я насилил. В същия ден двамата били сами вкъщи, защото бабата и дядото били на село.

Мъжът е отведен в полицията, макар изказванията му, че е почтен. Задържан е с прокурорска заповед за 72 часа. Криминалистите работят по случая. И бащата, и момичето са прегледани от лекарите на Съдебна медицина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР