Пловдивчанин бе осъден след грозни сцени и побой над брокерка.

...
Пловдивчанин бе осъден след грозни сцени и побой над брокерка.
Коментари Харесай

Пловдивчанин заби шамар на брокерка заради застраховка

Пловдивчанин бе наказан след грозни подиуми и побой над брокерка. Той нападнал дамата поради изтекла застраховка, която трябвало да възобнови, написа Trafficnews.bg.

Екшънът се разиграл преди година в един от офисите на известна компания за застраховки, намиращ се на паркинга на хранителен магазин. Около обяд в обекта влезнал мъж, който е желал да си заплати вноска. Брокерката проверила полицата и се оказало, че лидерът не е заплатил таксата над 15 дни и застраховката му се е прекратила.

Единственото, което можело да се направи в тази ситуация било сключването на нова застраховка „ Гражданска отговорност “. Жената предложила на водача да сключат нова застраховка на момента.

На това предложение обаче, мъжът се изнервил и почнал да блъска по бюрото: „ Аз съм пристигнал да ми събереш вноската, а не да ми правиш нова застраховка ".

Брокерката още веднъж в детайли му обяснила обстановката, само че това още повече агресирало притежателя на автомобила. „ Ще ти кажа аз на теб! Пикло”. Това предиздвикало дамата да откаже да го обслужва по-нататък и да му направи забележка за неприемливото му държание. Тръгвайки, мъжът декларирал „ Затваряй си устата, вчерашна пикла”, както и дръзки и цинични обиди.

Брокерката решила да му изиска пояснение за казаните думи и го последвала отвън офиса.

„ Защо? Какво ще ми направиш? Ей в този момент ще ти отвърта два токата и ще ти откача главата!”, споделил мъжът и забил един пестник на дамата. Хванал я за врата и почнал да я души, като продължавал с псувните.

Свидетели на грозната сцена станали гости на магазина. Клиентка на офиса се намесила и разтървала мъжа и дамата. Агресивният лидер се качил в колата си и потеглил.

Ден по-късно брокерката подала сигнал в полицията, като в това време си извадила здравно.

Хулиганът бил издирен и арестуван. Той се сдобил с обвиняване за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди.

Преди седмица бабаитът се изправи пред съда. Той признал напълно виновността си и бе наказан. Спрямо него е била наложена санкция от 3000 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР