Пловдивчанин бе арестуван и отнесе солена глоба след стрелба в

...
Пловдивчанин бе арестуван и отнесе солена глоба след стрелба в
Коментари Харесай

Пловдивчанин изпразни цял пълнител пред заведение

Пловдивчанин бе задържан и отнесе солена санкция след пукотевица в Кършияка. Мъжът изпразнил цялостен пълнител във въздуха пред заведение.

Случката но жанр уестърн филм се е разиграл през юли. Пловдивчанин имал легален газов револвер. Той бил в ресторант „ Ла Долче Вита “ на ул. „ Колю Фичето “ в регион „ Северен”. Минути след 20:30 часа, в разгара на купона, мъжът излязъл от заведението и почнал да стреля. Той изпразнил целия пълнител на револвера, заяви trafficnews.bg.

Междувременно очевидци са повикали полиция. На място униформените са задържали стрелеца. Оръжието е било законно, само че поради противозаконната му приложимост на обществено място, притежателят му се сдобил с санкция. Пловдивчанинът бил глобен с 2500 лв. по закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения.

Наказанието незабавно било отнесено до компетенцията на Районен съд. Стрелецът напълно признал виновността си, само че в жалбата си вписал, че размерът на санкцията е несъразмерен.

Действително магистратите приели доводите на пловдивчанина. Тъй като това било първо нарушение на мъжа, който е с чисто правосъдно минало и без престъпни прояви, Районен съд се смилилил над него и му намалилил глобата. Така от 2500 лв., той е санкциониран единствено с 500 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР