Пловдивчани успяха да измамят системата и да налазят зелените площи

...
Пловдивчани успяха да измамят системата и да налазят зелените площи
Коментари Харесай

Пловдивски тарикати преметнаха системата и се юрнаха към... СНИМКИ

Пловдивчани съумяха да излъгват системата и да налазят зелените площи за разходки.

Вместо да се шляят на Гребната база, в парковете или на тепетата, където е неразрешено и по през целия ден щъкат служители на реда, те бяха избрали да вървят по тротоара към канала и въжения мост на река Дерменка, написа "Марица ".



Десетки хора и коли се виждаха по ул. „ Парк отдих и просвета “, която се вие към дребната река, както и колоездачи. Не липсваха и риболовци на брега на река Марица.

Докато някои бяха пристигнали по един- двама, други бяха с цялата си фамилия. Въдичарите бяха ситуирани на повече от нужната обществена отдалеченост.



Още от ранните часове на неделния ден моторизирани служители на реда обикаляха и разгонваха по алеите всички, които развеждат домашните си любимци. Униформените се усетиха да обиколят дървения мост на река Дерменка чак в късния следобяд.



Санкцията за нарушителите, който се разхождат по парковете, тепетата и Гребния канал, е 5 000 лв..

По време на днешния брифинг в Министерски съвет шфът на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски предизвести, че Пловдив би трябвало да затегне ограниченията в битката с епидемията от ковид.

"Главната улица продължава да е цялостна, работят си магазините, не се тестват приемливо по размер обвинените. Затова на Пловдив му следва много сериозна обстановка ", съобщи шефът на спешния щаб.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР