Пловдивчани твърдят, че са жертва на полицейски произвол. Потърпевшите подали

...
Пловдивчани твърдят, че са жертва на полицейски произвол. Потърпевшите подали
Коментари Харесай

Пловдивчани пропищяха, тормози ги нощно заведение ВИДЕО

Пловдивчани настояват, че са жертва на полицейски произвол. Потърпевшите подали сигнал в Министерство на вътрешните работи, че нощен клуб ги тормози. Вместо да ги закрилят, обаче, органите на реда ги обвинили в операции.

Силна музика, трептения в спалните и вандалщина под прозорците им. Това са принудени да търпят десетки фамилии, които живеят на метри от нощен клуб на бул. „ България” в Пловдив.

„ Силни тътени се чуваха, все едно земетресение има. Всичко беше придружено с неповторими кавги, викове, побоища. Даже при забележка на живущите в квартала, срещахме доста нападателно поведение”, сподели жалбоподателят Красимир Петков.

Хората от региона неведнъж са подавали сигнали на телефон 112. Организирали се и в обща тъжба, подадена до районната администрация и полицията.

Вместо да получат поддръжка от страна на чиновниците на Трето районно ръководство, живущите в региони са стартирани да бъдат притискани.
„ Почнаха да ме нападат, че не било фактически - подписите не били на хора, кой ги бил подписвал тези хора. Останах сюрпризиран от дейностите на чиновниците на Трето РПУ”, сподели още Петков.

От районната администрация са отказали позволение за удължено работно време след многочислените сигнали на жителите и нередовните документи на клуба.

„ Ние сме длъжни да спазим закона. Има входирано искане за удължение на работното време, само че то е стопирано, заради невнасяне на всички нужни документи, които се изискват за издаване на такова разрешение”, съобщи кметът на регион "Северен " Стоян Алексиев.

От Дирекцията на полицията в Пловдив оповестиха, че стартират инспекция по жалбата на живущите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР