Пловдивчани трябва да се въоръжат с търпение. За това предупреди

...
Пловдивчани трябва да се въоръжат с търпение. За това предупреди
Коментари Харесай

Пловдивчани да се въоръжат с търпение, призовават от полицията

Пловдивчани би трябвало да се въоръжат с самообладание. За това предизвести старши комисар Атанас Илков във връзка затварянето на един от главните булеварди в града. Причината за реорганизацията на придвижването е откриването на самодейността Европейска столица на културата 2019 година , което ще се състои на 12 януари. Поради това се чака значително затрудняване на придвижването, защото към нормалния трафик ще се прибавят и колите на гостите.

Комисар Илков съобщи, че единственият вид да се облекчи трафикът е като се основат подобаващи други възможности на затворените пътни прави. Предстои това да се разиска с общината, увери той.

 Борисов даде обещание 16 млн. лева за Пловдив - Европейска столица на културата
Борисов даде обещание 16 млн. лева за Пловдив - Европейска столица на културата

Благодари и на " Америка за България " за помощта ѝ за реституция на Малката и Голяма Базилика

В момента тече построяването на 30-метрова кула на 6 равнища , която ще бъде основа на програмата за откриването. Комисар Илков съобщи обаче, че полицията носи отговорност само за спазването на реда. За сигурността на участниците, които ще се качват на кулата, дават отговор уредниците на събитието, изясни той.

Комисар Илков увери, че другата седмица всички институции, които имат отношение по идното събитие, ще уточнят организацията на придвижването , защитата на публичния ред и гарантирането на сигурността на жителите и гостите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР