„Пловдивчани трябва да могат да разчитат на административните служители и

...
„Пловдивчани трябва да могат да разчитат на административните служители и
Коментари Харесай

Николай Радев с ревизия и одит на сключените договори в Пловдив

„ Пловдивчани би трябвало да могат да разчитат на административните чиновници и виновните лица в Общината, а техните проблеми да намират бързо решение или реакция”, съобщи кандидат-кметът на Българска социалистическа партия за България Николай Радев на среща с поданици на пловдивския регион „ Северен”.

Той показа платформата на левицата, озаглавена „ Пловдив за хората”, акцентирайки върху целите и задачите. В нея намират решения световните тематики и съответни въпроси, с цел да бъде Пловдив град на здрави и образовани хора.

Математикът акцентира, че документът е основа за управническата стратегия, която да се оправи с хаоса в общинската благосъстоятелност, разпродажбата на имущество, фалирането на общински лечебни заведения и несъответстващите обществени услуги. „ Програмното бюджетиране е наш пореден ангажимент.

Ние постоянно сме отстоявали позицията, че финансовата рамка на Община Пловдив би трябвало да се структурирана мъдро, интелигентно и съгласно завените цели. Във фокусът на нашите е пловдивчанинът”, изясни шефът на Английската гимназия в Пловдив. Според него това е доста значимо, тъй като идващият кмет ще се наследи влошено финансово положение. Затова първата стъпка на новия градоначалник ще бъде проверка и одит на подписаните предварителни контракти включително и на обявените мегапроекти.

За цялостна инспекция на дейностите и дейностите в районното кметство и на подсъдимия кмет се оповестиха присъстващите на срещата, а ръководителят на Българска социалистическа партия – Северен и претендент за консултант Илия Гатев добави, че ГЕРБ отговорно мълчат по случая. „ Сигурни ли сме, че няма други "изнудени " предприемачи и процедура ли е това в общината?

Каква е оценката на партия ГЕРБ за абсурда и за ръководството на нейния кмет? Докато на тези въпроси не се отговори, считаме, че е ненужно да приказваме за почтена и транспарантна борба в града” - съобщи Илия Гатев. „ Независимо от острите въпроси за районния кмет Ральо Ралев, ще се опитаме да водим положителна акция, ще разбираем това, което ще създадем. Всеки ден покрай хората”, посочи претендентът за кмет на р. Северен доктор Атанас Баташки.

Той показа предизборната платформата за ръководство на региона като подчертава върху нерешените проблеми в циганските махали и благоустрояването на кварталите. „ Включването на кв. Гаганица и кв. Разкопаница към Водния план ще бъде приоритет”, акцентира хирургът и добави: Детски и спортни площадки, които досега не са ремонтирани, ще бъдат построени според актуалните изисквания”.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР