Пловдивчани са озадачени от ситуацията на пловдивския булевард Хаджи Димитър.

...
Пловдивчани са озадачени от ситуацията на пловдивския булевард Хаджи Димитър.
Коментари Харесай

Капан за пешеходците на „Хаджи Димитър”, ограда и паркирани коли блокират пътя

Пловдивчани са озадачени от обстановката на пловдивския бул. „ Хаджи Димитър ”. Заради течащите поправки, на южното платно, където към момента не е приключен тротоарът, е сложена ограда, която да обезпечи безвредното прекосяване на пешеходците. Проблемът, обаче е, че паркирани коли запушват изхода и е невероятно за хората да продължат по пътя си. За този проблем алармира четец на медията ни.
Прочетете още
„ Преминаването е невероятно. След като сложиха тази ограда, най-после на тротоара всекидневно започнаха да паркират коли, които блокират пътя. Вчера майка с количка се опита да премине, няколко пъти опитва да мине сред колите, само че без резултат и се наложи да се върне и да заобиколи. А какво ще се случи в случай че някой човек с увреждания не успее да се оправи с това предизвикателство? ”, разяснява читателят ни.

Живущите в региона са подавали сигнали до „ Общинска защита ”, само че без никакъв резултат – колите не престават да стопират погрешно, пешеходците се чудят по какъв начин да преминат, а санкционирани – няма.  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР