Пловдивчани от цял квартал са настръхнали от банда роми, които

...
Пловдивчани от цял квартал са настръхнали от банда роми, които
Коментари Харесай

Роми сътвориха големи поразии в пловдивски квартал

Пловдивчани от цялостен квартал са настръхнали от тайфа роми, които повреждат колите им, алармира засегнат мъж. От близо месец, всяка заран, някой от живеещите в квартал „ Захарна фабрика “ намира колата си развалена. Част от колите са със счупени огледала, други с фарове или стопове, трети са надраскани и с изкъртени капаци и бронии. Потърпевшите описват, че виновници са повредените им коли са една и съща ромска тайфа от близката Шекер махала.

„ Хората са в невъзможност. В квартала не имат вяра, че може нещо да се промени. Въпреки казуса няма никаква интервенция на полицията нито през вечерта, нито денем. Накрая ще се стигне до спор поради бездействието от страна на органите на реда “, споделя един от пострадалите.

Имало е няколко арестувани от въпросната тайфа, само че те още веднъж били пускани, защото били малолетни. След това още веднъж се продължавало с трошенето.

„ Надяваме се посредством вас повече хора да схванат за казуса, а институциите да вземат по крути ограничения, тъй като в действителност скоро това напрежение ще ескалира “, споделя пловдивчанинът.


Източник и фотоси: TrafficNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР