Пловдивчани изпълниха поляните на парк "Лаута" в слънчевия, празничен 6

...
Пловдивчани изпълниха поляните на парк "Лаута" в слънчевия, празничен 6
Коментари Харесай

За една минута - две различни цени на касови бележки в Plovdiv Mezi

Пловдивчани извършиха поляните на парк "Лаута " в слънчевия, празничен 6 септември за огромния фестивал на балканската скара "Plovdiv Mezi ", който ще продължи чак до неделя.

"България е неповторима страна. Пловдив е неповторим град, благополучен съм да Ви видя тук дружно в Деня на Съединението ", обърна се към хората кметът на регион "Тракия " Костадин Димитров, който е и самобитен хазаин на празника.

В същото време доста от нас, жителите на този град, си зададохме въпроса - тъкмо в парка ли би трябвало да се състои този фестивал?

Как един кмет може да си плюе на думите, казани преди месец, по отношение на запазването чистотата на парка и глобите за хората, които не го съблюдават.

Навсякъде е цялостно с хора, виждат се не загасени фасове из поляните, хвърлени бутилки от бира и пластмасови чаши, а децата си играят до тях.

Липсва засилена защита, а хората пристигнали с децата си на този фестивал не се по никакъв начин малко.

Никой ли не може да се сети, че скупчването на толкоз народ в този залесен парк и неналичието на табели, предупреждаващи да не се изхвърлят цигари и да не се пали огън, може да докара до пожар?

Как е допустимо институциите да не ревизират заведенията дали имат пепелници по масите и кой изобщо е ревизирал тези заведения, представящи се за заведения за хранене. Имат ли нужните документи за това, което продават?



Натъкнахме се на редица неща заблуждаващи крайния консуматор. Например в границите на една минута за едни и същи неща на две касови бележки имаше разнообразни цени, да не приказваме,че половината заведения за хранене изобщо нямаха ценоразпис, а на другата половина ценоразписът бе без грамажи на предлаганите месни деликатеси.

Важното е обаче, че кмета вървеше из тълпата от хора седнали по масите и питаше дали им харесват ястията и музиката, а след това обясняваше, че всичко това го прави за тях.

Браво на кмета, само че идващия път такива фестивали свързани с вашия PR ги правете на стадиона, а не в парка и си пратете институциите да ревизират тези заведения за хранене без стационарен обект.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР