Plovdiv24.bg Зам.-председателят на парламента Валери Симеонов разкри какво ще се случи

...
Plovdiv24.bg
Зам.-председателят на парламента Валери Симеонов разкри какво ще се случи
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Няма сбирщайнът от кръстовищата да решава съдбата на страната

 Plovdiv24.bg Зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов разкри какво ще се случи оттук насетне с ръководещата коалиция. " Правителството остава в неизменен състав и с министър председател Бойко Борисов. Хоризонтът на работа ще бъде изкарване на цялостния мандат до постоянните парламентарни избори. Не се плануват промени в състава на Министерски съвет, не сме дебатирали промени и в кабинета ", съобщи за БЛИЦ Симеонов. Зам.-шефът на Народно събрание е безапелационен, че няма да се поддава на митингите и те няма да повлияят върху политиката на държавното управление. 

" Няма сбирщайнът от кръстовищата да взема решение ориста на страната. Ние продължаваме да изпълняваме съдружното съглашение. Имаме значими задания в областта на опазването на здравето, които касаят противодействието на пандемията COVID-19. Ще продължим да работим съществено и по патриотичните цели, свързани с противопоставяне на битовата престъпност и основаване на непринудено отряди ", акцентира пред " Блиц " Симеонов. 

Попитан за днешното изявление на президента Радев, Симеонов бе сбит, само че пределно явен: " Радев се пробва да направи противоконситуционен прелом. Намесата му в политиката на държавното управление е неприемлива. Колкото и на някои хора да им се желае, държавното управление ще изкара своя мандат и изборите ще бъдат постоянни, а не изключителни. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР