Plovdiv24.bg Спецпрокуратурата и ГДБОП провеждат акция в Несебър. Претърсват са домовете

...
Plovdiv24.bg
Спецпрокуратурата и ГДБОП провеждат акция в Несебър. Претърсват са домовете
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата и ГДБОП претърсвата домовете на местната власт в Несебър

 Plovdiv24.bg Спецпрокуратурата и ГДБОП организират акция в Несебър. Претърсват са домовете и офисите на хора, свързани с локалната власт. Акцията е стартиралата в 7,30 часа. Масовите претърсвания, обиски и почнали арести са за почит на търговците на гласове, оповестява " Флагман "

През изтеклата седмица цената на един цигански глас е стигнала 300 лв.. Става въпрос за тартори в селата Оризаре, Тънково, Кошарица и Гюльовца. Дали това е истина ще се обясни, само че има подадени сигнали в Министерство на вътрешните работи.

Рекордната цена от 300 лв. се доближава за първи път. До този миг най-скъпо продаваните гласове бяха регистрирани през 2011 година - до 200 лева

Прокурор е влезнал в къщата на досегашния кмет Николай Димитров в новия кв. Черно море в 7,30 часа тази заран. Там претърсването продължи до 13,10 часа. Оказа се, че нищо тревожно не е открито в фамилното жилище на дългогодишния градоначалник. В момента той е спокоен, само че уплашени са били брачната половинка му и децата.

" В интерес на истината претърсващите са се държали доста деликатно и не са стресирали фамилията. Това, което са търсили, не са го разкрили, само че и не са нанесли забележими вреди и непреодолимо стеснение за домакините ", сподели човек от екипа на Николай Димитров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР