Plovdiv24.bg Президентът Румен Радев пристигна на Морска гара в Бургас. Той

...
Plovdiv24.bg
Президентът Румен Радев пристигна на Морска гара в Бургас. Той
Коментари Харесай

Вижте как бе посрещнат президентът Румен Радев в Бургас!

 Plovdiv24.bg Президентът Румен Радев дойде на Морска гара в Бургас. Той ще участва на деня за високопоставени посетители на националното военноморско обучение с интернационално участие  " БРИЗ 2020 ", съобщи кореспондент на Burgas24.bg .  

Радев бе посрещнат с освиркания от стачкуващи с плакати с надпис " Разединител! " и " Ние не сме мафия ". Президентът сигурно чу и виковете на събралите се " Оставка ", " Предател " и " Червен отпадък ". До Морска гара има и жители, подкрепящи митингите, само че са много по-малко от тази, които не желаят оставката на държавното управление. До напрежение сред двете групи не се стигна.

Държавният следи проява на очистване на пожар на търговски транспортен съд в пристанище, превъзмогване на следствията от случай с търговски транспортен съд на море, интервенция по преодоляване на отвлечен търговски транспортен съд, евакуация на ранен военнослужещ и други.

В плануваното обучение ще вземат участие 27 плавателни съда, 2 самолета, 7 вертолета, и 2 413 военнослужещи от Военноморските сили на Република България, Кралство Белгия, Република Грузия, Република Гърция, Република Италия, Кралство Испания, Румъния, Съединени американски щати, Република Турция и Република Франция, Втората непрекъсната група кораби на НАТО от силите за отговор на Алианса.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР