Plovdiv24.bg Президентът на България днес е на посещение в Садово, предаде

...
Plovdiv24.bg
Президентът на България днес е на посещение в Садово, предаде
Коментари Харесай

Край Пловдив: Радев с мощна атака срещу правителството, подигра се с идеята за държавни бензиностанции

 Plovdiv24.bg Президентът на България през днешния ден е на посещаване в Садово, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Там той за следващ път не спести рецензиите си към държавното управление. Ето какво сподели Румен Радев:

" Кризата с Ковид-19 изведе на напред във времето въпроса за хранителната сигурност. Българите не би трябвало да разчитат на импорт за своята издръжка, с цел да не ставаме пленник на бъдещи рецесии. Земята ни е плодородна, можем да произвеждаме доста по-добри артикули от вносните. Това е огромната поука от тази рецесия.

Отдавна приканих да има управляем проект с ясни критерии, по който да излизаме от рецесията. Това случи ли се съгласно вас? Вие чухте ли какви са критериите за разхлабване на ограниченията? Влязохме с безпорядък в изключителното състояние и излизаме с още по-голям безпорядък.

Нашата данъчна политика не е обективна, тъй като задълбочава бедността и ни отдалечава от европейския модел. Натоварваме данъчно бедните, а облекчаваме най-богатите, което е обратно на модела в Европейския съюз. Трябва по-справедлив метод.

Авантюра е концепцията за основаване на държавна петролна компания. Държавата не се оправя с картелите в региона на горивата и в този момент ще играе двойна роля - хем съперник, хем регулатор. Ще се налеят големи обществени запаси и би трябвало да покажат от кое място ще се вземат и къде другаде ще натоварят джоба на българите.

Ако ще вършим бензиностанции, както се строят автомагистрали, по-добре да не го вършим. Вместо да създадем 100 бензиностанции, дано създадем във всеки регионален град център за цифрови технологии и нововъведения ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР