Plovdiv24.bg Пред камерата на Plovdiv24.bg застана шофьорът от днешната катастрофа до

...
Plovdiv24.bg
Пред камерата на Plovdiv24.bg застана шофьорът от днешната катастрофа до
Коментари Харесай

Говори много притесненият шофьор, блъснал с ладата си млада дама в Пловдив

 Plovdiv24.bg Пред камерата на Plovdiv24.bg застана водачът от днешната злополука до мол " Пловдив ". , като в резултат на случая пострада млада пешеходка от Кърджалийско. Даваме думата на лидера в този момент:

" Внезапно ми се появи, нямам визия какво стана, просто не можах да схвана! Не ми се е случвало в никакъв случай през живота сходно нещо, а от доста години съм водач. Не можах да схвана, реагирах, само че най-после... Съжалявам доста, съответно беше момичето след случая, разговаряше, само че не знам какво ще стане по-късно ".

Официално от ОД Министерство на вътрешните работи:

23-годишна жена е била ударена от кола на пешеходна пътека до мол " Пловдив, оповестиха от пресцентъра на полицията. Пешеходката се оплакала от болки в крайници и е откарана от екип на " Спешна помощ “ за прегледи в болница.

Инцидентът е станал в 12.30 ч. на бул. " Свобода “ 65. Водачът на " Лада “ е лишил преимуществото на пешеходката и я блъснал. Шофьорът е на 52 година, от Пловдив. Не е използвал алкохол, прецизират от полицията. Пострадалата е от кърджалийското село Чакаларово.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР