Plovdiv24.bg На всеки плажуващ в Гърция се полагат противоепидемичните 25 квадратни

...
Plovdiv24.bg
На всеки плажуващ в Гърция се полагат противоепидемичните 25 квадратни
Коментари Харесай

Големи промени по гръцките плажове! Няма да има музика!

 Plovdiv24.bg На всеки плажуващ в Гърция се поставят противоепидемичните 25 квадратни метра. Бийч питейните заведения ще работят и ще оферират фрапета, кафета и други питиета, само че музиката е неразрешена. Това е посочено в напътствията, които са признати от няколко министерства в Атина.

Гърците към този момент имат достъп до плажовете, като прецизно се съблюдава на 1 000 кв. метра повърхност да не обитават повече от 40 души. Чадърите са на разстояние от 4 метра един от различен. Определеното минимално разстояние сред шезлонгите под разнообразни чадъри е 1,5 метра. Максимум два 2 шезлонга се слагат под чадър, като се изключи тези, които ще употребяват фамилиите с малолетни деца.

Туристите от България, които ще бъдат допускани до плажовете след 15 юни, следва да знаят, че на плажа са неразрешени всевъзможни проведени събития – купони, рождени дни, футбол, волейбол и други групови игри.

Определеното минимално разстояние сред клиентите на бийч питейните заведения е 1,5 метра. Персоналът към заведението е длъжен да носи маски. А стопанисващият зоната би трябвало да следи деликатно дали се съблюдават напътствията, тъй като санкциите са от 5 000 до 25 000 евро и затваряне на бийч бара за период от 15 до 20 дни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР