Plovdiv24.bg Килограмите, които сме качили по празниците, организмът не ги счита

...
Plovdiv24.bg
Килограмите, които сме качили по празниците, организмът не ги счита
Коментари Харесай

Проф. Байкова даде хитри съвети след празничното преяждане

Plovdiv24.bg Килограмите, които сме качили по празниците, организмът не ги смята за свои структури и доста бързо може да се лиши от тях, тъй че би трябвало единствено да му помогнем. Това означи диетологът проф. Донка Байкова в предаването " Тази заран " по bTV. Не е належащо да подходим стресово, посъветва още тя. По думите й би трябвало да  започваме гладко да отстраняваме някои неща от менюто си. Проф. Донка Байкова уточни още, че сега са настоящи моно диетите.

" Ако ядете единствено по няколко яйца дневно, с доста течности, ще свалите още първия ден 1 кг. Организмът употребява доста сила, с цел да разгради тази храна и все едно че се движим, сподели още диетоложката. Според нея обаче не би трябвало да прекаляваме със солта и акцентира, че в действителност би трябвало да пием доста течности.

Друг вид за бързо събаряне на килограми е един ден да се ядат единствено картофи, вторият ден – единствено риба или единствено яйца, и третият ден – единствено плодове и зеленчуци. Проф. Донка Байкова предложи киселото мляко за пречистване на стомаха, а зеле, броколи и карфиол – за черния дроб, диоретични резултати пък могат да се реализиран с  плодове и зеленчуци.

За тези, които в този момент стартират диета, проф. Байкова напомни, че би трябвало да поддържат добър имунитет, тъй като сме в интервал на захлаждане и грип. През студените дни би трябвало да се одобряват билкови питиета и растителни антибиотични вещества, предложи още тя.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР