Plovdiv24.bg Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни и хладилниците

...
Plovdiv24.bg
Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни и хладилниците
Коментари Харесай

Радев: Импийчмънт срещу мен най-много да напълни площадите

 Plovdiv24.bg Импийчмънтът няма да изпълни язовирите, няма да изпълни и хладилниците на хората, няма да вдигне пенсиите. Импийчмънтът най-вече да изпълни площадите и да докара до финален провал на ръководството. Това разяснява пред публицисти президентът Румен Радев в отговор на въпрос дали го тормози процедура по импийчмънт.

Държавният глава участва през днешния ден на представянето на разбора на подготовката във въоръжените сили и на войсковата работа в Българската войска през 2019 година, в границите на годишната конференция на началника на защитата в София.

Попитан по какъв начин ще работи с държавното управление след изказването си отпреди два дни, Радев разяснява, че въпросът не е какво ще прави той, а " какво ще вършим всички ние, българите, ще си върнем ли закона, ще си върнем ли страната, ще си върнем ли справедливостта, ще си върнем ли роднините зад граница ".

" Призивите за прелом са клюки. Винаги съм работел за ползите на България ", съобщи президентът. Той отхвърли да разяснява сходни изказвания. Държавният глава даде за образец с Петербургския стопански конгрес, където дебатира с президент Путин и изиска понижаване на цените на газа за България.

" По Конституция президентът има право да насочва послание когато реши и по каквато тематика реши ", добави още той.

Румен Радев съобщи още, че възбраната арбитър Андон Миталов да влиза в Съединените щати е напълно в пълномощията на държавния департамент.

Държавният глава разяснява и идното присъединение на България към механизма ЕRM II и предизвести, че по-късно са нужни механизми от страна на държавно управление, които да подсигуряват работеща стопанска система.

Радев уточни за образец Португалия, която е била в положително икономическо положение след приемането в Европейски Съюз, само че след влизането в еврозоната икономическите й индикатори са се променили
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР